Alternate header for print version

Bedrukte omsnoeringsband

Bedrukte omsnoeringsband: herkenbaarheid en veiligheid tijdens transport

Het bedrukken van omsnoeringsband is uitsluitend mogelijk in 1 kleur. Minimale oplage voor het bedrukken is de afname van 2 volle pallets. Het bedrukken mag echter niet ten koste van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het band te gaan. In de loop van de jaren is hier een speciale methode voor ontwikkeld. Deze methode wordt ‘graveren’ genoemd. Hierbij wordt tijdens productie van het band aan het einde van het traject, het band direct bedrukt. Als het band uit de extruder komt en nog warm en zacht is wordt met een zogenaamde graveer roller bedrukt. Dit om een hoge kwaliteit van bedrukking te kunnen realiseren. De te drukken kleur zal zo intens overkomen en niet flets worden. Er kan bedrukt worden op band met een minimale breedte van 9 mm tot en 16 mm breedte.

De standaard inktkleuren voor bedrukken van omsnoeringsband zijn:                                    
- licht blauw,
- donkerblauw,
- groen,
- rood,
- zwart
Andere kleuren zijn uiteraard altijd te leveren op aanvraag.

Door bedrukt omsnoeringsband te gebruiken maakt u naast herkenbaarheid ook reclame tijdens transport en opslag van uw goederen. De ontvanger kan direct zien dat de zending afkomstig is van uw bedrijf. Ondanks dat er rek zit in PP omsnoeringsband zal de bedrukking nagenoeg niet vervormen wanneer het opgerekt wordt. Het band kan geleverd worden op verschillende kernen, variërend van kernen van 200, 280 of 406 mm.

Wilt u bedrukt omsnoeringsband bestellen? Neem even contact op met onze afdeling verkoop, zij vertellen u graag de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Mail naar verkoop@hodi.nl of gebruik het bel mij terug icoon bovenaan de website, dan bellen wij u direct terug.