Alternate header for print version

Postverpakkingen

Postverpakkingen: diverse soorten en maten uit voorraad leverbaar.
Maak uw keuze uit een breed en diep assortiment postverpakkingen. Postverpakkingformaten zijn op de millimeter nauwkeurig gemaakt. U heeft bij ons de keuze uit verschillende formaten, typen en gebruiksmogelijkheden. Vanwege de stevigheid van postverpakkingen wordt de inhoud niet beschadigd tijdens het transport, verwerking en bezorging door de bezorgdiensten. Wij bieden u postverpakkingen met:
- bovenklep
- zelfklevende sluitstrips
- tearstrips
- fixatie
- snel opzet systeem
- bedrukkingen

Postverpakkingen met fixatie, houden uw product op de juiste plaats en bieden daardoor een grote bescherming. Voor webshops zijn deze postverpakkingen zeer geschikt om laptops, consumentenelektronica, mode accessoires, kleding of mobiele telefoons mee te versturen. Te gebruiken als verkoopverpakking, verzenddoos en postdoos.

Voor al uw post- en pakketverpakkingen hebben wij een breed scala aan verpakkingen op voorraad. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld luchtkussen- of paklijstenveloppen, maar ook aan verschillende kokers, dozen enzovoorts. Wij bedrukken ook postverpakkingen of maken deze voor u op maat.